Historie

RE-Infra is opgericht in 2000 en is een modern en dynamisch ingenieursbureau. Ons bureau is ontstaan doordat de markt vroeg om een praktische en doordachte voorbereiding van civieltechnische projecten. Praktische kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij voor elke opdrachtgever het resultaat kunnen leveren dat wordt gewenst. Het leveren van kwaliteit is hierbij onze speerpunt en het nakomen van afspraken vanzelfsprekend.

Door de jaren heen is ons bureau gegroeid en uitgebreid met diverse aanvullende diensten. Zo hebben wij een afdeling Survey, die al uw landmeetkundige werkzaamheden kan uitvoeren. Het digitaal uitzetten van kadastrale grenzen, inmeten van inmeten van topografische objecten is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die de afdeling Survey kan uitvoeren. Een van de diensten die wij hadden was het inmeten van slib en waterdiepten. Deze werkzaamheden voeren wij echter niet meer uit.

Daarnaast is ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles onderdeel van onze dienstverlening geworden. Met onze nucleaire verdichtingsapparatuur (Troxler) kunnen wij de dichtheid (insitu; op uw project) meten van zand, grond, funderingsmaterialen en asfalt.

Vanaf de oprichting tot heden zijn wij gegroeid tot een groep van 7 professionals met elke zijn eigen kwaliteiten. Neem contact met ons op om te horen hoe we uw civieltechnisch project tot het gewenste resultaat kunnen brengen!